Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 013-220 2648

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter Tilburg
Loodgieter Tilburg
Loodgieter Tilburg

Loodgieter Tilburg

Loodgieter Tilburg


Heb je als inwoner van Tilburg een loodgieter nodig? Dan ben je het beste af met een lokale loodgieter die altijd snel bij jou kan zijn. Vooral bij acute problemen is het belangrijk dat een loodgieter snel ter plaatse is. Loodgieter Tilburg is een lokale loodgieter, die de stad Tilburg goed kent en daardoor acute problemen snel kan oplossen. Maar ook voor minder acute loodgieterswerkzaamheden kun je bij Loodgieter Tilburg terecht. Of je nu een verstopping hebt, een lekkage of als er sanitair geplaatst moet worden, Loodgieter Tilburg is expert in alle soorten van loodgieterswerken. Voor welke werken kun je contact opnemen met Loodgieter Tilburg?


Leidingen en afvoeren ontstoppen


Erg hinderlijk is het als je een verstopping in een leiding of afvoer hebt. Op allerlei plekken zijn leidingen en afvoeren aanwezig, waardoor je op verschillende plekken in je woning last van een verstopping kunt hebben. In de badkamer kan dit bijvoorbeeld in de afvoeren van de badkuip en de douche, het toilet of in de wasbak. Ook de keuken is een plek met leidingen en afvoeren, zoals de gootsteen of de afvoer van de vaatwasser. Als deze afvoeren verstopt zijn, dan heeft dit grote invloed op je wijze van leven. Je kunt niet meer comfortabel gebruikmaken van de douche of het toilet of fatsoenlijk de afwas doen. Er zijn allerlei middeltjes op de markt om zelf proberen te ontstoppen. Bij beginnende verstoppingen kan dit nog helpen, maar bij een hardnekkige verstopping is het beter om Loodgieter Tilburg in te schakelen. De loodgieter heeft professionele apparatuur waarmee een afvoer in een mum van tijd ontstopt is. Als een verstopping veroorzaakt wordt door een probleem in het riool, dan kan de loodgieter met cameradetectie het riool inspecteren en nagaan waar het probleem zit en wat het probleem is. Dit voorkomt dat je het hele riool moet uitgraven en zo kan het probleem heel gericht aangepakt worden.


Plaatsen en onderhoud cv ketel


De meeste huizen in Tilburg worden verwarmd en verkrijgen warm water door middel van cv ketels. De levensduur hiervan is ongeveer 15 jaar. Wanneer je cv ketel ouder is dan 15 jaar, dan kan deze het nog steeds goed doen, maar je verliest wel rendement en er is een hoger risico op defecten. Het is daarom verstandig om nadat de levensduur is verlopen, de cv ketel te laten vervangen. Het biedt tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste innovaties, zoals veel zuinigere cv ketels of een alternatief, zoals een warmtepomp. Laat je ketel professioneel plaatsen door een expert. Dit voorkomt dat je problemen met je verwarming krijgt. Ook het onderhoud van je centrale verwarmingssysteem is een taak die je het beste aan de loodgieter kunt overlaten. De loodgieter controleert of onderdelen nog goed zijn, of de rookgasafvoer nog goed werkt en hoe de aansluiting met de verwarming is. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt voorkomt dat je ketel uitvalt en dat je Loodgieter Tilburg moet inschakelen voor een acuut probleem met je verwarming.


Plaatsing en onderhoud sanitaire voorzieningen


Ga je de badkamer verbouwen? Dan kun je Loodgieter Tilburg ook inschakelen voor de aanleg van leidingen, afvoeren en sanitair. Bij een verbouwing kan het zijn dat je de badkamer volledig anders wilt inrichten. Maar realiseer je dat wanneer je een douche of toilet een andere plek geeft, ook alle leidingen en afvoeren omgelegd moeten worden. Leidingen moeten hierbij goed gelegd en aangesloten worden, zodat je in de toekomst geen problemen met lekkages krijgt. De loodgieter heeft ruime ervaring met het leggen van leidingen en afvoeren, zodat jij kunt genieten van je nieuwe douche of toilet. Ook plaatsing van sanitair kun je aan de loodgieter overlaten, alsmede het onderhoud aan sanitair, zoals lekkende kranen of leidingen.We zijn dagelijks in de buurten:
Centrum
Broekhoven
Tivoli
Korvel
Gasthuisstraat
Hasselt
Hoefstraat
De Relt
Het Zand
Wandelbos
Stokhasselt-Noord
Groenewoud
Den Blaak
Huibeven
Tuindorp de Kievit
Dalem
Udenhout
Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Tilburg Lekkage in de keuken
Loodgieter Tilburg Doorboorde gasleiding in de vloer
Loodgieter Tilburg toilet vervangen
Loodgieter Tilburg Vloerverwarmingspomp vervangen
Loodgieter Tilburg Radiatorknop vervangen
Loodgieter Tilburg CV ketel en toilet nakijken
Loodgieter Tilburg Vloerverwarming blijft maar verwarmen
Loodgieter Tilburg Keukenkraan lekt

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot