Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419 Nu bereikbaar!

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter
Loodgieter
Loodgieter

Ontstopping van afvoeren

Een verstopping van een afvoer is ontzettend hinderlijk. Bij een ernstige verstopping kan dit zelfs belemmerend zijn in het dagelijks leven. Want fatsoenlijk van het toilet gebruikmaken is niet meer mogelijk, als deze niet goed of helemaal niet doorspoelt? Bij een verstopping in de keuken is het lastig om gebruik te kunnen maken van het water of u kunt geen afwas meer doen. Het ontstoppen van de afvoer is dan noodzakelijk. Als het u zelf niet is gelukt om de afvoer te ontstoppen, dan is het verstandig om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen.


Ontstoppen altijd voor een vast all-in tarief!!

Wat transparant en helder is, is dat u bij Loodgieter.nl uw verstopping laat verhelpen voor altijd een vast bedrag!!
Wij rekenen € 169,50 voor het verhelpen van een verstopping. Dat is inclusief het gebruik van materiaal, voorrijkosten en btw en ongeacht of de klus nu  5 minuten of x uur werk is. Wel zo makkelijk!

Er zijn dus geen verrassingen in deze prijs. Dus geen meters of veren of andere trucage (zie ook https://www.loodgieter.nl/opgelicht).

Hieronder vallen overigens geen gebroken of niet functionerende materialen, daar kunnen wij natuurlijk niets aan doen. Tevens krijgt u van ons ook recht op 8 weken garantie! Voor meer informatie kijkt u op https://www.loodgieter.nl/tarieven onder het kopje "verstoppingstarief".
 

Ontstopping van het toilet

De meest hinderlijke verstopping is die in de afvoer van de wc. Wanneer doorspoelen niet meer gaat of de wc stroomt zelfs over, dan moet er zo snel mogelijk een ontstopping van de de toiletafvoer plaatsvinden. Zelf kunt u al veel doen om een verstopping te voorkomen. Spoel daarvoor geen zaken door het toilet die niet in het riool thuishoren. Denk daarbij aan vochtige toiletdoekjes die momenteel heel populair zijn, maar ook maandverband of voedselresten horen niet door de wc gespoeld te worden. Uiteraard is het ook verstandig om geen al te grote hoeveelheden toiletpapier te gebruiken, dat ook voor een verstopping kan zorgen. Wanneer u het toilet niet zelf meer ontstopt krijgt met een ontstopper of chemische middelen, schakel dan de loodgieter in voor ontstopping. De loodgieter kan met een veer of ander gereedschap gemakkelijk de toiletafvoer ontstoppen, zodat de wc weer goed zal doorlopen.


Verstopt Toilet


Ontstopping van de gootsteen

De gootsteen in de keuken is altijd een risico voor verstopping. Deze wordt veel gebruikt tijdens het koken en misschien voor de afwas als u geen vaatwasser heeft. Hierbij worden er dikwijls etensresten en vet door de gootsteenafvoer gespoeld. Deze resten kunnen voor een verstopping zorgen. Wanneer de verstopping niet zo diep zit, dan kunt u zelf nog het nodige proberen. De gootsteenafvoer zit namelijk verbonden aan de sifon. Hier kan gemakkelijk een verstopping in ontstaan. Wanneer u last heeft van een verstopping, dan kunt u proberen of de sifon losgehaald kan worden. Dan kunt u de sifon goed schoonmaken en een eventuele verstopping verwijderen. Wanneer een verstopping niet in de sifon zit, dan zit de verstopping verder in de gootsteenafvoer. In dat geval schakelt  u het beste de loodgieter in voor ontstopping. Met professioneel gereedschap zal de loodgieter de gootsteen in een mum van tijd ontstoppen en kunt u weer volop van de keuken genieten.


Verstopte_gootsteen

Ontstopping van de dakgoot

Een degelijke hemelwaterafvoer is zeer belangrijk voor een woning. De hemelwaterafvoer bestaat uit een dakgoot en regenpijp die de grond ingaat of uitkomt in een regenton. Zonder een goede hemelwaterafvoer zal het water ongereguleerd van het dak afstromen. Hierdoor is er een kans dat regenwater onder de dakbedekking komt of muren aantast. Hierdoor krijgt u last van een daklekkage of andere vochtproblemen. Het is daarom belangrijk om enkele malen per jaar de dakgoot te te controleren en vrij te maken van bladeren en ander vuil. Zo krijgt het water alle ruimte om goed via de regenpijp te worden afgevoerd. De goot zelf is zelf nog gemakkelijk schoon te houden, maar er kan ook een verstopping in de regenpijp zitten waar u niet bij kunt. Schakel hiervoor de loodgieter in voor het creëren van een vrije doorgang voor hemelwater. De loodgieter kunt u ook inschakelen als de dakgoten goed aan de woning gemonteerd moeten worden.


Het riool ontstoppen

Wanneer het riool verstopt zit, dan kunt u op diverse plekken in de woning last krijgen van deze verstopping. Het is daarom belangrijk dat hier snel een loodgieter wordt ingeschakeld. De loodgieter is namelijk in staat om met een camera het riool te inspecteren. Zo kan hij de exacte locatie lokaliseren en de oorzaak vaststellen. Een verstopping kan namelijk ook veroorzaakt zijn door een beschadiging. Dit kan bijvoorbeeld door een verzakking, graafwerkzaamheden of een wortel van een boom die door het rioolstelsel groeit. Een loodgietersbedrijf heeft alle middelen om een verstopte riolering te ontstoppen en een eventuele beschadiging te repareren.
 


Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Verstopping
Loodgieter Verstopping

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot